Onze services

Opstart

Om een vlotte lancering van jouw onderneming of eenmanszaak te waarborgen, staan wij klaar om jou te assisteren bij de volledige uitwerking. Wij brengen jouw concept tot leven met een kritische blik van onze experten.

Zowel de begeleiding bij notariële procedures, het opstellen van een gedetailleerd financieel plan, inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen/sociaal verzekeringsfonds en het beheren van de activatie van de btw-verplichting, nemen wij graag op ons, met precisie en toewijding.

Accountancy

Zowel voor enkelvoudige als dubbele boekhouding kan je bij ons terecht. Wij verzorgen de verwerking van jouw btw-aangiftes, stellen zorgvuldig tussentijdse rapporteringen op en nemen de verantwoordelijkheid voor het opstellen van jouw jaarrekening.

Daarnaast garanderen wij een tijdige en georganiseerde jaarafsluiting en nemen we het indienen van vennootschapsbelastingen en/of persoonlijke belastingaangiftes onder onze hoede.

Fiscale optimalisatie

In de bedrijfsvoering van zowel ondernemingen als eenmanszaken, gaan diverse kosten en bezoldigingen gepaard. Door middel van fiscale optimalisatie, analyseren we grondig jouw huidige kosten- en bezoldigingsstructuur. 

Onze expertise stelt ons in staat om proactief met jou mee te denken en deze structuren te optimaliseren. Op deze wijze brengen we maatwerk, waarbij we ook zorg dragen voor het adequaat afstemmen van het dividendbeleid op jouw specifieke situatie.

Investeringsbehoeften

Elke onderneming of eenmanszaak komt in aanraking met investeringen, variërend van rollend materieel tot gebouwen en infrastructuur. 

Wij denken mee met onze partners om deze investeringen op een strategische en professionele wijze te realiseren, met gebruikmaking van hun eigen en/of externe financiële middelen.

We streven ernaar om voor jou een gedetailleerd en weldoordacht kredietdossier samen te stellen, waarmee wij de optimale basis leggen voor jouw succesvolle investeringsbeslissingen.