Ons kantoor

Ontstaan

Alvorens de oprichting van V.G. Business Consulting in 2001 door bestuurder Sven Van Geffen, ontdekte hij dat er grote vraag is naar een persoonlijke aanpak met een vaste contactpersoon. Dit is van bij de start de prioriteit van het kantoor. Om dit waar te maken, zorgen ze voor een vast aanspreekpunt die samen met jou de geschikte oplossing zoekt voor jouw onderneming of eenmanszaak. Beschouw hen gerust als hét consultingkantoor waar persoonlijke aandacht de kern vormt en niet alles enkel om cijfers draait.

Werkwijze

1. Grondige analyse

Omdat we een persoonlijke aanpak voorop stellen, vindt er een grondige analyse plaats om jouw huidige situatie en wensen in kaart te brengen.

2. Jouw doelen bepalen

Op basis van jouw wensen en de kritische blik vanuit onze expertise, bepalen we samen (financiële) doelen om jouw onderneming of eenmanszaak te laten groeien.

3. Doelen realiseren

Jouw vast contact binnen onze organisatie neemt meteen het voortouw en zit zich onmiddellijk in om te voldoen aan jouw behoeften en uitdagingen. 

4. Adviezen en strategie

Van zodra jouw plan van aanpak is uitgewerkt, voorzien we jou van een strategie en adviezen op maat die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en zakelijke doelstellingen. 

5. Extra uitleg

Omdat we het begrijpen van financiële materie minstens even belangrijk achten als een goede partner ter ondersteuning, beantwoorden we graag al jouw vragen en onduidelijkheden. 

6. Verdieping

We streven ernaar om jouw financiële doelen te blijven ondersteunen en samen verder te verdiepen, zodat jouw succes een blijvende realiteit wordt. 

Fantastisch team

Sven Van Geffen

Bestuurder

Contact: sven@vg-bc.be

Kevin De Ridder

Senior Accountant & Fiscalist

Contact: kevin@vg-bc.be

Elly Van Watermeulen

Senior Accountant & Fiscalist

Contact: elly@vg-bc.be

David Beeldens

Junior dossierbeheerder

Contact: david@vg-bc.be

Karen Wouters

Senior Accountant & Fiscalist

Contact: karen@vg-bc.be

Kimberly Guldentops

Junior dossierbeheerder

Contact: kimberly@vg-bc.be