Historiek

V.G. Business Consulting werd opgericht in 2001 door zaakvoerder Sven Van Geffen.   Hij had hiervoor al ruime ervaring opgedaan, zowel bedrijfsintern als mid-tier.   Tijdens deze ervaring viel op dat er vanuit de markt een grote vraag is naar een persoonlijke aanpak met een vast contact.   Dit is van bij de start de prioriteit van ons kantoor.   Ondertussen is het kantoor uitgegroeid tot een vaste waarde in Antwerpen, met een zeer diverse portefeuille.   V.G. Business Consulting is uw one-point partner voor al uw boekhoudkundige en fiscale aangelegenheden.   Naast de zaakvoerder bestaat ons team uit ervaren, gediplomeerde, enthousiaste en klantvriendelijke collega's, die zich blijvend vormen in een snel veranderend fiscaal klimaat.


Woordje van de zaakvoerder

Begin dit millennium studeerde ik af aan de Belgische Kamer van rekenplichtigen (BKR) in Antwerpen.   Mijn eerste ervaring deed ik op bij de boekhoudafdeling van diverse (bekende) bedrijven.   Volgend hierop ging ik aan de slag bij enkele mid-tier kantoren in het Antwerpse.   Hier maakte ik kennis met accountancy en fiscaliteit op maat van de klant.   Omdat ik merkte dat nogal wat klanten moeite hadden met steeds wisselende contactpersonen besloot ik een eigen kantoor op te richten waarbij de focus op persoonlijke aanpak ligt. 
Bij V.G. Business Consulting spreken we niet van klanten, maar van partners.   Om dit waar te maken ben ik als zaakvoerder steeds zelf bereikbaar om de perfecte oplossing te zoeken voor uw onderneming.   Wij focussen dan ook in de eerste plaats op zelfstandigen en kmo's.   Noem ons gerust het consulting kantoor waar niet alles om cijfers draait.

Sven Van Geffen